Lifestyle

Në Bullgari janë të vendosur për të joshur turistët, ofrojnë çadra e shtretër pa pagesë

Në Bullgari janë të vendosur për të joshur turistët, ofrojnë çadra e shtretër pa pagesë

23 plazhe në Bullgari do të ofrojnë çadra dhe shtretër pa pagesë, ka njoftuar ministrja e turizmit të këtij vendi, Nikolina Angelkova.

Para fillimit të sezonit të verës, që sipas ekspertëve dhe shteteve do të jetë i vështirë dhe ndryshe nga e kaluara, Angelkova ka mbajtur takime të shumta me përfaqësuesit e sektorit të turizmit.