Lifestyle

Kura me 40 arra të gjelbra të pabëra për tiroidet, gjakun dhe energjinë

Kura me 40 arra të gjelbra të pabëra për tiroidet, gjakun dhe energjinë

Kur bashkoni arrat e gjelbra me mjaltë, ju arrini të përgatisni një shurup me vlera të mirëfillta shëndetësore.

Ky kombinim i fuqishëm krijon mirëqënie fizike dhe energjike. Ai rrit aktivitetin hormonal, ka efekt pozitiv dhe ndihmon fort për problemet e tiroides, rikthen qelizat dhe neutralizon helmet në organizëm.