Lifestyle

A duhet vënë krem mbrojtës nga dielli kur jemi në ambiente të mbyllura?

A duhet vënë krem mbrojtës nga dielli kur jemi në ambiente të mbyllura?

Shpesh njerëzit nuk janë të sigurt nëse duhet vënë krem mbrojtës nga dielli, kur qëndrojnë në ambiente të mbyllura. Dhe përgjigja është thjeshtë, po.

Përdorimi i kremit kundër rrezeve të diellit është i domosdoshëm, edhe nëse nuk keni bërë plane për të dalë jashtë shtëpisë, transmeton Koha.