Lifestyle

Arra, kos, mjaltë në mëngjes për fuqi gjatë ditës

Arra, kos, mjaltë në mëngjes për fuqi gjatë ditës

Informacionet për vlerat shëndetësore të mjaltit dhe kosit janë të panumërta. Por kombinimi i të dyjave së bashku është shembull i besimit se bashkimi bën fuqinë. Si kosi, ashtu edhe mjalti kanë shumë përfitime për shëndetin e njeriut, për të cilat AgroWeb.org ju fton të lexoni më poshtë:

Mjalti: Përdorimet dhe vlerat