Lifestyle

Frutat që s’duhet të mungojnë në tryezë gjatë verës

Frutat që s’duhet të mungojnë në tryezë gjatë verës

Qershori është muaji i parë zyrtar i verës. Më poshtë, do të gjeni cilat janë frutat që duhet të mbushin shportën tuaj në këtë muaj dhe disa këshilla për mirëmbajtjen dhe zgjedhjen e tyre.

Pjepri