Lifestyle

Aktivitetet artistike dhe kreative tejet të rëndësishme për zhvillimin e fëmijëve

Aktivitetet artistike dhe kreative tejet të rëndësishme për zhvillimin e fëmijëve

Duke qenë se e gjithë bota kohën më të madhe gjatë kësaj periudhe të pandemisë po e kalon brenda ambienteve të shtëpisë, shumë prindër po kalojnë më shumë kohë me fëmijët e tyre se në jetën e përditshme.

Prandaj, shumica prej tyre janë vazhdimisht në kërkim të formave të reja dhe kreative për t’i mbajtur fëmijët të zënë me aktivitete, në mënyrë që ata të kenë kohë t’i kryejnë obligimet e tyre rreth shtëpisë por edhe punës. Arti dhe veprat artizanale janë një mënyrë e përkryer për familjet që të mësojnë aftësi të reja, duke u argëtuar njëkohësisht.