Lifestyle

Kompania gjermane afër vaksinës kundër koronavirusit

Kompania gjermane afër vaksinës kundër koronavirusit

Kompania farmaceutike e Gjermanisë, “CureVac”, do të bëhet e dyta pas rivalit “BioNTech” që nis testimet njerëzore të një vaksine eksperimentale kundër koronavirusit që pritet të marrë miratimin në mesin e vitit 2021.

Në fazën e testimeve do të marrin pjesë 144 pacientë në Gjermani dhe Belgjikë.