Lifestyle

Cili është faktori i rëndësishëm për humbje të peshës, përveç dietës së shëndetshme dhe stërvitjes?

 

Të gjithë e dimë se dietat dhe ushtrimet fizike janë çelësi kryesor për humbjen e peshës, por sipas ekspertëve, ekziston një faktor i tretë dhe njësoj i rëndësishëm, që është i rëndësishëm për humbje të suksesshme të peshës.

Humbja e peshës nuk është vetëm kombinim i ushqyerjes së mirë dhe ushtrimeve efektive. Derisa është e vërtetë se këta dy faktorë duhet konsideruar gjithsesi, nëse kërkoni të humbni peshë, nëse dëshironi të ndiheni mirë dhe të arrini rezultate të kënaqshme, atëherë duket ta keni parasysh dhe një hap tjetër.