Lifestyle

Kriza financiare e koronavirusit lë vragë të vazhdueshme te Gjenerata Z

Kriza financiare e koronavirusit lë vragë të vazhdueshme te Gjenerata Z

Diplomimi supozohej të ishte një prej momenteve më të rëndësishme në jetën e Stephany Torresit.

Si studente e diplomuar nga Universiteti i Kalifornisë në Los Angeles, Torres mezi po priste ta festonte rastin bashkë me miqtë dhe familjen.