Lifestyle

Përfitimet e Omega 3, përdorimi në mënyrë të shëndetshme

Përfitimet e Omega 3, përdorimi në mënyrë të shëndetshme

Acidet yndyrore omega-3 janë kryefjala e një regjimi të shëndetshëm ushqimor për shëndetin e zemrës dhe jo vetëm. Kërkimet shkencore, sugjerojnë se konsumi i rregullt i ushqimeve të pasura me omega-3, ul rrezikun e vdekjes së parakohshme nga sëmundjet e zemrës.

Mënyrat për të përfituar më shumë Omega-3 nga ushqimet