Lifestyle

Harrojeni kosin, produktet që duhet t’i vini mbi lëkurë në rast se jeni djegur në plazh

Harrojeni kosin, produktet që duhet t’i vini mbi lëkurë në rast se jeni djegur në plazh

Vera ka ardhur dhe shumë prej jush i kanë nisur tashmë pushimet, duke iu gëzuar detit dhe rrezeve të diellit, edhe pse këto të fundit, ashtu siç ju japin sasinë e duhur të vitaminës C, mund edhe t’ju sjellin probleme siç janë djegiet nga dielli.

Nëse deri më sot i keni besuar mamasë ose gjyshes që ju lyente shpinën, shpatullat ose këmbët me kos, tanimë është koha të ndryshoni faqe dhe të provoni produktet e mëposhtme, transmeton Koha Jonë këshillat.