Lifestyle

Izraeli njofton për zhvillimin e antitrupave që neutralizojnë koronavirusin

Izraeli njofton për zhvillimin e antitrupave që neutralizojnë koronavirusin

Izraeli ka njoftuar për një antitrup që neutralizon koronavirusin, madje edhe në mesin e të infektuarve.

Instituti Izraelit për Hulumtime Biologjike (IIBR) dhe Ministria e Mbrojtjes e Izraelit ka njoftuar se faza e zhvillimit të një antitrupi që do të jetë efikas në neutralizimin e SARS-CoV-2, ka mbaruar.