Lifestyle

Si t’i ruajmë lidhjet romantike në kohë karantine?

 

Nuk ka diskutim se karantina tashmë ka shkaktuar presion në jetët e shumë çifteve. Intensiteti i shkaktuar nga largimi prej jetës normale dhe ballafaqimi i menjëhershëm me qëndrimin mbyllur në shtëpi çdo ditë, nuk ishte diçka që e kishim paramenduar më herët, por ja që pandemia na bëri të përballemi edhe më këtë situatë.

Lidhjet romantike shpesh shndërrohen në diçka rutinore për ne, saqë nuk i kushtojmë rëndësi shëndetit të tyre. Zënkat e vogla për gjëra të përditshme dhe reagimet agresive, në jetën normale mund të kalojnë pa u vënë re, por karantina i ka testuar dukshëm raportet në çift saqë ka njerëz që tashmë kanë filluar të reflektojnë në kualitetin e lidhjeve të tyre romantike, transmeton Koha.