Lifestyle

Shëndeti i zemrës rrezikohet nga vapa e madhe

Shëndeti i zemrës rrezikohet nga vapa e madhe

Luhatjet e motit duket se kanë përfunduar duke i lënë vendin temperaturave përvëluese.

Këto temperatura janë më të papërballueshme sidomos për fëmijët dhe moshat e thyera.