Lifestyle

Disa nga ushqimet që ndihmojnë për heqjen e dhjamit rreth barkut

Disa nga ushqimet që ndihmojnë për heqjen e dhjamit rreth barkut

Shëndeti rreth barkut është gjithnjë i bezdisshëm dhe shumë problematik për organizmin.

Ekspertët shpjegojnë se dhjami i mbledhur rreth barkut mund të sjellë një sërë sëmundjesh siç janë diabeti apo sëmundjet e zemrës.