Lifestyle

Ja se si do t’i ndryshojë koronavirusi shtëpitë dhe zyrat tona

Ja se si do t’i ndryshojë koronavirusi shtëpitë dhe zyrat tona

Një ditë virusi do të largohet. Ai mund të çrrënjoset. Por edhe atëherë, jeta jonë nuk do të kthehet ashtu siç ka qenë përpara COVID19. Të nxitur nga kriza e koronavirusit, arkitektët kanë filluar të rimendojnë për ndërtesat ku banojmë. Njihuni me Lailan.

Është viti 2025 dhe ajo punon nga shtëpia katër ditë në javë. Kështu ka qenë që nga karantina e vitit 2020. Është ora 06:30 dhe ajo është rrugës për punë. Laila mbërrin në ndërtesën ku e ka zyrën në orën 07:00.