Lifestyle

Faktorët që ndikojnë që flokët tuaj të jenë të yndyrshme

Faktorët që ndikojnë që flokët tuaj të jenë të yndyrshme

Nëse keni vërejtur që flokët tuaj janë me yndyrë ditën pas larjes, dhe përveç kësaj, duket shumë i pajetë, ka shumë të ngjarë të bëni gjëra të gabuara që lënë një shenjë në flokët tuaj.

Flokët preken nga shumë faktorë, disa prej të cilëve as nuk lidhen drejtpërdrejt me të, dhe këto janë tre ato kryesore që duhet t'i kushtoni vëmendje.