Lifestyle

Llojet e pjeprit, vlerat dhe përfitimet për shëndetin

Llojet e pjeprit, vlerat dhe përfitimet për shëndetin

Prodhimi vendas me pjepër ka dalë në treg. Pjepri bën pjesë në kategorinë e frutave më tepër mirëbërëse për organizmin e njeriut.

Ky frut i ëmbël ul stresin dhe mërzitjen, madje lufton të nxehtin e stinës, si edhe parandalon plakjen e parakohshme të organizmit.