Lifestyle

Argjentina e Meksika do ta prodhojnë vaksinën e AstraZenecas për COVID-19

Argjentina e Meksika do ta prodhojnë vaksinën e AstraZenecas për COVID-19

Argjentina dhe Meksika do ta prodhojnë vaksinën për COVID-19 të kompanisë AstraZeneca për shumicën e Amerikës Latine.

Këtë e ka bërë të ditur presidenti i Argjentinës, Alberto Fernandez, të mërkurën mbrëma pas një takimi me ekzekutivët e kompanisë të përfshirë në këtë projekt, shkruan agjencia Reuters.