Lifestyle

Tre lugë vaj ulliri në ditë për tensionin e lartë, gjakun dhe tretjen

Tre lugë vaj ulliri në ditë për tensionin e lartë, gjakun dhe tretjen

Përfitimet shëndetësore nga konsumimi i vajit të ullirit janë fantastike për të gjithë organizmin.

Jo më kot cilësohet si ilaçi i jetëgjatësisë.