Lifestyle

Si të parandaloni lodhjen e syve para ekranit

Si të parandaloni lodhjen e syve para ekranit

Koha e tepërt e kaluar para ekranit është një ndër problemet kryesore ditët e sotme. Ju kaloni një numër të mirë orësh duke parë ekranin e telefonit, ekranin e kompjuterit në punë dhe televizionin. Qëndrimi me orë të gjata çon në lodhjen e syve por, rregulli 20-20-20 mund t’ju ndihmojë, transmeton Gazeta Shqiptare studimin.

Cila është metoda 20-20-20?