Lifestyle

Djegia e depozitave dhjamore në trup luftohet po me yndyrë

Djegia e depozitave dhjamore në trup luftohet po me yndyrë

Kohët e fundit regjimet ushqimore me përmbajtje të lartë yndyre po fitojnë shumë popullaritet në mesin e atletëve dhe njerëzve që merren me sport. Sipas tyre, djegia e depozitave dhjamore në trup luftohet po me yndyrë.

Por, natyrshëm lind pyetja a është me të vërtetë e shëndetshme që të konsumohen sasi të larta yndyre për të humbur në peshë?