Lifestyle

Sipas drejtorit të CDC-së maskat garantojnë më shumë mbrojtje nga Covidi, sesa vaksina

Sipas drejtorit të CDC-së maskat garantojnë më shumë mbrojtje nga Covidi, sesa vaksina

Drejtori i Qendrës Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, Dr. Robert Redfield, tha se maskat e fytyrës garantojnë më tepër mbrojtje kundër koronavirusit sesa edhe vetë vaksina.

Redfield shtoi se edhe sikur vaksina kundër Covid-19 të dalë sot, do të duheshin 6 deri në 9 muaj në mënyrë që atë ta merrte numri i nevojshëm i pesonave për të krijuar imunitet.