Lifestyle

5 ushqime anti-inflamatore që do t’ju ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve

5 ushqime anti-inflamatore që do t’ju ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve

Ju mund ta keni vënë re se dhimbja juaj kalon në një nivel tjetër pasi keni konsumuar një vakt të caktuar. Kjo ndodh pasi ushqimi që kondumoni mund të luajë në rol në përkeqësimin ose zvogëlimin e inflamacionit.

Inflamacioni është pjesë e natyrshme e trupit, infeksioni, plagët dhe dëmtimi i indeve nuk do të mund të shërohen pa të.