Lifestyle

Si të jetojmë shëndetshëm me një orar të ngarkuar?

 

Me këtë ekonomi problematike, shumë njerëz po e kanë të vështirë të sigurojnë ushqim për familjet e tyre, çka po i detyron të punojnë më shumë orë vetëm për të fituar mjaftueshëm të holla për ta mirëmbajtur familjen.

Kjo jetë e shpejtë po i mbanë njerëzit nën presion aq të madh sa fillojnë të ketë problem të flenë, fillojnë të hanë ushqime jo të shëndetshme si dhe harrojnë të bëjnë ushtrime fizike, që janë të domosdoshme për shëndetin, transmeton Koha.