Lifestyle

5 ushqimet që parandalojnë migrenën

5 ushqimet që parandalojnë migrenën

Dhimbjet e migrenës, për atë që i ka provuar, janë më të tmerrshmet.

Këto dhimbje janë paralizuese dhe shoqërohen me të vjella e ndjeshmëri ndaj dritës. Në shumicën e rasteve dhimbjet kanë nevojë për trajtim mjekësor, por në disa të tjera ato parandalohen ose zbuten nëpërmjet disa ushqimeve, listën e të cilave e keni më poshtë.