Lifestyle

9 vlerat shëndetësore të sardeleve të freskëta

9 vlerat shëndetësore të sardeleve të freskëta

Sardelet janë nga shijet më të veçanta e të freskëta të detit. Janë ndër peshqit më të vegjël që mund të konsumojmë dhe gatuajmë në shumë mënyra. Përtej shijes së mirë ato përmbajnë shumë vitaminë D dhe omega 3 duke u kthyer kështu në një paketë shëndeti për organizmin. Çdo gjë që ju duhet të dini mbi vlerat e sardeleve do t’ua paraqesë AgroWeb më tej në këtë artikull.

Kanë veti antinflamatore dhe omega 3