Lifestyle

Sot është Dita e Psikoterapisë

Sot është Dita e Psikoterapisë

Sot shënohet Dita e Psikoterapisë me qëllim të promovimit të këtij profesioni, si dhe të luftimit ndaj stereotipave të ndërtuara rreth njerëzve që kërkojnë ndihmë për gjendjen mentale.

Data e 25 shtatorit shënohet me qëllim të edukimit të publikut rreth rëndësisë së përmbushjes së nevojave të komunitetit për shëndetin mental.