Lifestyle

Shenjat që tregojnë se po pini më shumë kafe seç duhet

Shenjat që tregojnë se po pini më shumë kafe seç duhet

Ndiheni të lodhur ditën tjetër

Kafeja stimulon sistemin nervor për shkak të përmbajtjes së kafeinës dhe gjithashtu përmirëson performancën fizike me 11-12%. Por ka një anë të keqe. Studimet tregojnë se pasi pini shumë kafe, mund të ndiheni të lodhur ditën tjetër dhe të përballeni me një gjendje si përgjumje.