Lifestyle

Çfarë i ndodh trupit kur hani ushqim pikant?

Çfarë i ndodh trupit kur hani ushqim pikant?

Disa pjata janë aq pikante, saqë kuzhinierët duhet të mbajnë një maskë gazi gjatë gatimit për të mbrojtur sytë nga djegia. Konsumimi i ushqimit pikat ka një ndikim të pamohueshëm në të gjithë trupin, por jo të gjithë janë të vetëdijshëm efektet pozitive dhe negative me të cilat përballen.

Mund të humbni peshë