Lifestyle

7 super ushqimet që forcojnë imunitetin dhe mbajnë larg gripin

7 super ushqimet që forcojnë imunitetin dhe mbajnë larg gripin

Sezoni i gripit dhe i viruseve është duke na sprovuar me shëndetin tonë, ndaj të gjithë duam të bëjmë gjithçka që mundemi për të mos u sëmurur. Larja e duarve dhe gjumi janë një hap i mirë për mbrojtjen e sistemit tuaj imunitar, por mbi të gjitha nuk duhet të harrojmë dietën.

Ushqimet që janë të mbushura plot me vitamina, minerale, antioksidantë dhe lëndë ushqyese të tjera mund të ndihmojnë në përgatitjen e trupit tuaj për të luftuar bakteret dhe viruset.