Lifestyle

Dhimbja e kokës me marramendje dhe turbullime, nevojë për kiropraktikë…

Dhimbja e kokës me marramendje dhe turbullime, nevojë për kiropraktikë…

Vërtetë pakkush mund të besojë se astma dhe problemet paramenstruale mund të jenë shkak të qëndrimit, (shtrembërimit) të trupit. Në rast se kur kurrizi “çmontohet”, nevojitet ndihma e kiropraktikut, i cili i kthen unazat dhe nyjet, lidhëset e kurrizit në vendin e vet. Kiropraktika është e bazuar në mënyrë shkencore se sistemi nervor udhëheq dhe bashkërendon të gjitha funksionet në trupin tonë. Qëndrimi i gabueshëm, muskujt e dobët për shkak të mungesës së ushtrimeve, ushqimi jo i duhur, lëndimet fizike, shtrati tepër i butë apo stresi mund të jenë ndonjëra nga arsyet e qëndrimit të keq apo të gabuar, njofton Radio e Jashtme e Kinës, CRI.

Çfarë është kiropraktika?