Lifestyle

Rëndësia e një gjumi të mirë dhe të shëndoshë

Rëndësia e një gjumi të mirë dhe të shëndoshë
Foto: Getty Images

Nuk jeni të vetëm nëse gjatë pandemisë keni hasur në probleme për të bërë gjumë të mirë të natës. Derisa pagjumësia e kohëpaskohshme nuk është ndonjë problem i madh, kalimi i shumë netëve pa bërë gjumë të plotë dhe të shëndetshëm mund të krijojë probleme në shëndetin tuaj fizik dhe mendor.

Prandaj është shumë e rëndësishme të flini mirë dhe rregullisht.