Lifestyle

Nëntë prej dhjetë të shëruarve nga COVID-19 përjetojnë efekte anësore

Nëntë prej dhjetë të shëruarve nga COVID-19 përjetojnë efekte anësore

Nëntë nga dhjetë pacientët e prekur nga koronavirusi është raportuar se kanë përjetuar efekte anësore të tilla si lodhja, efektet psikologjike dhe humbja e shqisës së të nuhaturit dhe të të shijuarit, edhe pasi të jenë shëruar nga sëmundja.

Kështu ka treguar të martën një studim përfundimtar i kryer në Korenë Jugore.