Lifestyle

Stella McCartney synon të sjellë shpresë në kohë pandemie me koleksionin e saj të ri

 

Ngjyrat e bukura si portokalli, rozë dhe e kaltër, dominojnë në koleksionin e ri të disenjatores Stella McCartney, të prezantuar në formë digjitale si pjesë e javës së modës në Paris.

Sipas kreatores së famshme britanike, qëllimi i këtij koleksioni është të sjellë shpresë tek njerëzit, se karantina e shkaktuar nga pandemia e koronavirusit një ditë do të mbetet kujtim i së kaluarës.