Lifestyle

Si ta përdorni rozmarinën për mushkëritë, depresionin dhe tretjen e mirë

Si ta përdorni rozmarinën për mushkëritë, depresionin dhe tretjen e mirë

Vlerat dhe përfitimet që marrim nga rozmarina janë të shumta duke filluar që nga pamja e jashtme deri në organizëm. Kjo bimë aromatike që bën pjesë në familjen e mentes, rritet me shumicë edhe në vendin tonë dhe shpesh përdoret si shije e shtuar në gatime.

Zakonisht është e njohur për vetitë e saj qetësuese ndaj dhimbjeve të trupit apo përmirësimit të memories. Në këtë spektër si vlerat dhe përdorimet e saj janë të shumta, siç thamë që nga gatimi deri tek vajrat esencialë. Më poshtë në këtë artikull AgroWeb.org ju tregon disa vlera të tjera të kësaj bime që mund t’i përdorni për një sërë përfitimesh në organizëm.