Lifestyle

Shenjat dalluese të qarkullimit të dobët të gjakut

Shenjat dalluese të qarkullimit të dobët të gjakut

Qarkullimi i dobët i gjakut do të thotë se pjesët e trupit, sidomos duart dhe këmbët tuaja, marrin një sasi të pamjaftueshme të gjakut.

Ekspertët e Shëndetësisë thonë se ndërtimi i pllakave bllokuese në arteriet dhe venat tuaja arrin të ngadalësojë rrjedhën e gjakut dhe ta bëjë më të vështirë qarkullimin e shëndetshëm në organizëm.