Lifestyle

Zbulohet në tru sinjali që kontrollon veprimin e ecjes

Zbulohet në tru sinjali që kontrollon veprimin e ecjes

Gjendet në tru sinjali që kontrollon veprimin e ecjes.

Ai tregon se kur fillon veprimi dhe kohën kur mbaron. Botuar në revistën ”Brain Stimulation”, rezultati premton të hapë rrugën për terapitë e personalizuara në të ardhmen për sëmundjen e Parkinsonit bazuar në stimulimin e thellë të trurit.