Lifestyle

Sa kohë pas infeksionit njerëzit mund të jetë imunë ndaj COVID-19?

Sa kohë pas infeksionit njerëzit mund të jetë imunë ndaj COVID-19?

“Jam imun”, kështu kishte thënë presidenti amerikan Donald Trump, kur iu rikthye fushatës elektorale, pasi kapërceu sëmundjen me COVID-19. Madje u tha të pranishmëve në tubim se do të donte që t’i puthte të gjithë.

“Personi më i rëndësishëm në botë që u infektua me koronavirus, në fund nuk i puthi fare njerëzit në publik dhe bëri mirë që nuk i puthi. Sepse sipas studimeve aktuale, nuk dihet faktikisht nëse presidenti është imun apo jo”, ka shkruar të enjten “Deutsche Welle”.