Lifestyle

Ja ku është BLACK FRIDAY i vërtet!

Ja ku është BLACK FRIDAY i vërtet!
Artikull i sponsorizuar
 

Dita më e madhe e blerjeve dhe zbritjeve të vitit po vjen! Tradita e ÇMIMEVE MË TË LIRA në vend, po vazhdon... Edhe këtë vit, zbritjet dhe ofertat më të mëdha për Black Friday i gjeni në rrjetin e marketeve të Viva Fresh Store, në tërë Kosovën.