Lifestyle

A mund të jetohet pa shpretkë?

A mund të jetohet pa shpretkë?
 

Shpretka është një organ i brendshëm në formë vezake që ndodhet afër stomakut dhe pankreasit, saktësisht poshtë diafragmës, në anën e majtë të barkut, shkruhet në faqen italiane kushtuar shëndetit benessereblog.it.

Ajo është 12 centimetra e gjatë dhe 8 e gjerë, me një trashësi prej 3 dhe një peshë mesatare prej 202 gramë tek burrat dhe 168 tek gratë.