Lifestyle

Ndikimin e shegës kundër diabetit

Ndikimin e shegës kundër diabetit
 

Me një pamje po aq mahnitëse dhe interesante sa kanë dhe shijen, shegët mund të quhen eliksiri i vërtetë i jetës. Kokrrizat e vogla të panumërta me ngjyrën karakteristike të kuqe, mblidhen në mënyrë perfekte brenda këtij fruti me vlera të jashtëzakonshme shëndetësore. Shega është pa dyshim një ndër frutat më përfaqësuese të stinës së vjeshtës.

E mbushur me vlera dhe shije, shegët prej kohës njihen si një ilaç natyral që promovon shëndetin e mirë. Shumë studime dhe ekspertë e konfirmojnë këtë prej vitesh. Ndaj në këtë artikull AgroWeb tregon ndikimin e shegës kundër diabetit dhe për shëndetin e mirë të zemrës.