Lifestyle

A ndihmon stërvitja në orar të njëjtë të humbni më lehtë peshë?

 

Është me rëndësi të ushtroni nga 30 minuta çdo ditë, por është po aq e rëndësishme t’i përmbaheni rutinës.

Rregullimi i kohës kur i bëni ushtrimet ditore, dhe përmbajtja me përpikmëri e këtij orari, në fakt ju ndihmon dukshëm që të humbni më shumë peshë.