Lifestyle

Moskonsumimi i alkoolit pak ditë para vaksinimit, i preferueshëm

 

Njerëzit të cilët do ta marrin vaksinën anti-Covid, duhet ta ndalojnë konsumimin e alkoolit disa ditë para dhe pas vaksinimit. Kështu kanë bërë të ditur ekspertët e imunologjisë.

Kjo ngase alkooli mund ta ndryshojë mënyrën e funksionimit të sistemit imunitar.