Lifestyle

Faktet që duhet ditur rreth ndikimit të hormoneve në trupin e njeriut

 

Ne shpesh jemi kushtëzuar me mendimin se hormonet janë nënprodukt i periudhës së pubertetit, që ndikojnë në ndryshimin zërit dhe shfaqjen e puçrrave.

Gjithashtu edhe që ato kanë rol në shfaqjen e simptomave të menopauzës, pas moshës së mesme.