Lifestyle

Humbja e nuhatjes dhe shijes nga koronavirusi s’është alarmante

Humbja e nuhatjes dhe shijes nga koronavirusi s’është alarmante
 

Një nga simptomat më të çuditshme të koronavirusit padyshim është humbja totale e shijes dhe nuhatjes tek disa të infektuar.

Kjo simptomë nuk ka kursyer pjesën më të madhe të të infektuarve, pavarësisht moshës, gjendjes shëndetësore apo gjinisë.