Lifestyle

9 shenja që tregojnë se qeni juaj po kalon depresion

9 shenja që tregojnë se qeni juaj po kalon depresion
Foto: Reuters
 

Qentë ashtu sikur njerëzit mund të vuajnë nga depresioni. Edhe pse depresioni nuk është diagnostifikuar saktësisht tek qentë, veteranët dhe ekspertët e sjelljeve të kafshëve kërkojnë nga pronarët e tyre që të kenë kujdes te shenjat e reja që paraqiten tek ata.

Me sjellje të duhura, pronarët mund t’i ndihmojnë kafshët e tyre që ta kalojnë më lehtë dhe më shpejtë depresionin, shkruan Countryliving.