Lifestyle

Kafeina, e rëndësishme për flokë të shëndetshëm

Kafeina, e rëndësishme për flokë të shëndetshëm
Foto: Ilustrim
 

Produktet e fundit për mirëmbajtjen e flokëve po përmbajnë kafeinë.

Ekspertja e flokëve Bridgette Hill thotë se kafeina stimulon qarkullimin e gjakut dhe kjo është e rëndësishme, sepse në këtë mënyrë lëkura ushqehet me oksigjen dhe lëndë ushqyese, që janë të nevojshme për flokë të shëndetshëm.