Lifestyle

Ballafaqim faktesh: Cilat medikamente ndihmojnë e cilat jo ndaj COVID-19?

Ballafaqim faktesh: Cilat medikamente ndihmojnë e cilat jo ndaj COVID-19?
 

Shoqata gjermane për Higjienën e Spitaleve ka rekomanduar që, si masë profilaktike të bëhet gargarë me solucione të caktuara. Ideja që qëndron prapa gjithë kësaj është se gargara i mbyt viruset në grykë të fytit, ende pa depërtuar në organizëm

Berlin, 19 janar - Gjatë javëve të fundit, disa medikamente dhe solucione kanë tërhequr vëmendjen në luftën kundër koronavirusit. Por jo të gjitha e përmbushin pritshmërinë për të qenë ilaçi magjik kundër sëmundjes pandemike të shkaktuar nga koronavirusi i ri, COVID-19. Më poshtë gjeni disa fakte lidhur me disa prej këtyre ilaçeve.

Avigani