Lifestyle

Ushqimet që reduktojnë stresin

 

Niveli i stresit tek njerëzit mund të jetë më i lartë kohëve të fundit edhe për shkak të pandemisë mirëpo është e rëndësishme të dihet se ajo çka hani ndihmon në reduktimin e tij.

Sipas ekspertëve të Universitetit të Kolumbisë, ushqimi duhet të shihet si një metodë për të ulur nivelet e stresit dhe lloji i ushqimit që hani ka rëndësi më së shumti në këtë aspekt, shkruan CNN.